Presentation

Jag är en tjej på 52 år som bor i Uppsala med min katt, Eliza von Obstinatius.  Är för tillfället arbetssökande och söker jobb på 75% då jag behöver tid för återhämtning.

 Om ni läser mitt CV så ser ni att jag har en hel del olika utbildningar i bagaget. Var mycket engagerad inom brukarrörelsen då psykisk ohälsa ligger mig varmt om hjärtat, har även arbetat med överskuldsatta och är insatt i den problematiken med allt vad det innebär med att möta folks fördomar och att orka ta tag i sin situation efter att ha gått på knäna länge.

Mina styrkor ligger i att jag är en stöttande person, är kreativ, pragmatisk, problemlösare och spindeln i nätet.
Finns det bra rutiner och strukturer, då trivs jag bäst. Får jag utmana min kreativitet och ha ett jobb där jag kan utvecklas, då trivs jag som fisken i vattnet. Jag är också van föreläsare och har föreläst för en massa olika kategorier av människor, det jag har föreläst mest om, det är hur det är att leva med depression, mobbning och att missbruk är mer än bara alkohol och droger.

Jag har också erfarenhet från projektledning och trivs med det då jag gillar att vara spindeln i nätet. Ge mig en summa pengar, datum och jag fixar ett event. Jag har varit med och arrangerat Hjärnkolls Galenfestival flera gånger och även andra event som Hjärnkoll haft.

Tveka inte att kontakta mig för anställning eller fristående uppdrag på längre eller kortare tid.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng